OPEN COUNSELLING

Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας

https://opencounselling.gr/wp-content/uploads/2021/12/floating_image_04.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Όροι Χρήσης

Εισαγωγή

Ο ιστότοπος opencounselling.gr  ανήκει στην Ελληνική Εταιρεία Συνθετικής Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας, αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας,  που εδρεύει στην Αθήνα, διευθυνση Μαυρομιχαλη 1, ΤΚ 106 79  ΑΦΜ  996789070  Δ.Ο.Υ.  Α’ Αθηνών.  και ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας pasimaki@otenet.gr . Για να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας οφείλετε να διαβάσετε και να αποδεχτείτε τους παρόντες Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

Το παρόν αποτελεί νομικό έγγραφο το οποίο δεσμεύει εσάς που πλοηγείστε στον ιστότοπο της Opencounselling.gr.  Σας παρακαλούμε να διαβάσετε τους παρόντες όρους με προσοχή. Εφόσον τελικά αποφασίσετε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας θεωρούμε ότι έχετε αποδεχτεί τους όρους του παρόντος. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε είτε με τους παρόντες όρους είτε με την Πολιτική Απορρήτου, οφείλετε να σταματήσετε τη χρήση των υπηρεσιών μας.

Γενικοί όροι

Η OpenCounselling.gr έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει τους παρόντες «Όρους Χρήσης» ή/και την «Πολιτική Απορρήτου» οποιαδήποτε στιγμή, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιαδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ιστοτόπου.  διατηρει το δικαίωμα να τερματίσει τον ιστότοπό της και τις υπηρεσίες της οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και χωρίς ευθύνη.

Παρεχόμενες υπηρεσίες

Η Open Counselling  παρέχει αποκλειστικά υπηρεσίες διασύνδεσης μεταξύ ενήλικων ατόμων  (χρηστών) και θεραπευτών (ψυχολόγων, συμβούλων ψυχικής υγείας και εκπαιδευομένων ψυχοθεραπευτών). Υπεύθυνοι για την διενέργεια συμβουλευτικής θεραπείας, ο τρόπος πραγματοποίησής τους, καθώς και για τον χρόνο είναι ο ίδιος ο θεραπευτής και η Open Counselling δεν φέρει καμία ευθύνη.

Πέρα από τις συμβουλές που μπορεί να λάβετε από τον θεραπευτή, το περιεχόμενο της πλατφόρμας δεν μπορεί, σε καμία περίπτωση, να θεωρηθεί παροχή η πρόταση ιατρικής ή ψυχιατρικής  συμβουλής. Κανένα από τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας δεν δηλώνει ούτε εγγυάται ότι κάποια συγκεκριμένη θεραπεία είναι κατάλληλη, ασφαλής και αποτελεσματική για εσάς. Η Open Counselling δεν προτείνει κάποια συγκεκριμένη εξέταση, θεραπεία ή διαδικασία, ούτε κάποιον συγκεκριμένο θεραπευτή.

Η Open Counselling  παρέχει αποκλειστικά υπηρεσίες διασύνδεσης μεταξύ  ενηλίκων χρηστών και θεραπευτών.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Το σύνολο του περιεχομένου του ιστοτόπου και της πλατφόρμας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύεται από το ισχύον εθνικό, κοινοτικό και διεθνές δίκαιο. Απαγορεύεται οποιαδήποτε εκμετάλλευση, τροποποίηση, δημοσίευση, μετάδοση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση, σύνδεση, φόρτωση ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκμετάλλευση, εν όλω ή εν μέρει, τμηματικά ή περιληπτικά, του περιεχομένου του ιστότοπου. Τα σήματα που περιλαμβάνονται στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελούν καταχωρημένα σήματα της Open Counselling και ανήκουν στην ίδια.

Ευθύνη χρήστη

Οφείλετε να συμμορφώνεστε με την ισχύουσα νομοθεσία (εθνική, ευρωπαϊκή κι διεθνή) και να μη χρησιμοποιείτε παράνομα ή καταχρηστικά τον παρόντα ιστότοπο και το περιεχόμενό του. Ευθύνεστε για κάθε βλάβη που προκαλείται στην Open Counselling από την παράνομη ή καταχρηστική χρήση της πλατφόρμας, της ιστοσελίδας ή του περιεχομένου της. Η Open Counselling σε τέτοιες περιπτώσεις οφείλει να διακόπτει την πρόσβαση και να απαιτήσει αποζημίωση.

Περαιτέρω, δεν έχετε το δικαίωμα: 1. Να προσπαθήσετε να διαταράξετε τη λειτουργία της ιστοσελίδας χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε μέσο, όπως ηλεκτρονικούς ιούς (viruses), trojan horses, worms, time bombs, denial of service attacks, flooding, spamming. 2. Να συλλέξετε ή να αποθηκεύσετε προσωπικά δεδομένα σχετικά με άλλους χρήστες. 3.Να παρακάμψετε την τεχνολογία που εφαρμόζει η Open Counselling 4. Να χρησιμοποιήσετε τεχνολογία ή μέσα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν δυσλειτουργία των υπηρεσιών της πλατφόρμας.

Η Open Counselling έχει το δικαίωμα να διαγράψει ή να αφαιρέσει το παράνομο ή προσβλητικό περιεχόμενο και να εμποδίζει τη χρήση της ιστοσελίδας ή της πλατφόρμας. Δύναται περαιτέρω να τερματίσει τον λογαριασμό του χρήστη της πλατφόρμας, σε περίπτωση που ο χρήστης έχει προβεί σε μία από τις περιγραφόμενες παράνομες πράξεις.

Λειτουργία του ιστότοπου – περιορισμός ευθύνης

Η Open Counselling καταβάλει κάθε προσπάθεια για τη δημιουργία φιλικού και ασφαλούς περιβάλλοντος για τους χρήστες, καθώς και για τη φροντίδα, τη συντήρηση και τη διαθεσιμότητα του ιστοτόπου. Ωστόσο, δεν εγγυάται την αδιάλειπτη διαθεσιμότητά του ιστοτόπου, καθώς μπορεί να επηρεάζεται από αιτίες που δεν ελέγχονται από την Open Counselling, όπως για παράδειγμα από προβλήματα στα δίκτυα επικοινωνιών ή από τον μεγάλο αριθμό επισκεπτών ταυτόχρονα.

Η Open Counselling δεν εγγυάται ότι οι λειτουργίες του ιστότοπου θα είναι απαλλαγμένες από σφάλματα και ιούς και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων ή άλλη ζημιά του επισκέπτη/ χρήστη ή τρίτου, οφειλόμενη είτε σε χρήση/ αντιγραφή/ φόρτωση είτε σε αλλοίωση ή μόλυνση με ιούς ή άλλες μη επιτρεπόμενες από τρίτους παρεμβάσεις σε αρχεία και πληροφορίες που διατίθενται μέσω του ιστότοπου. Κάθε χρήστης πρέπει να φροντίζει για τη δική του προστασία (χρήση antivirus ή άλλων συστημάτων προστασίας) πριν τη χρήση του ιστότοπου. Το κόστος διορθώσεων το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/ χρήστης και σε καμία περίπτωση η Open Counselling

Είναι πιθανό, για λόγους συντήρησης ή αναβάθμισης της πλατφόρμας ή της ιστοσελίδας, να διακόπτεται ή/και να τροποποιείται προσωρινά ή μόνιμα το σύνολο ή τμήμα του ιστοτόπου. Οι χρήστες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ότι η  Open Counselling δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν ζημία των χρηστών προερχόμενη από τη χρήση της πλατφόρμας ή/και του ιστότοπου ή την αδυναμία πρόσβασης των χρηστών σ’ αυτό, την παύση του συνόλου ή τμημάτων αυτού, την καθυστέρηση, μη παράδοση, διακοπή ή κακή ποιότητα λήψης των υπηρεσιών του ή απώλειας του περιεχομένου τους, την ύπαρξη κάθε είδους λαθών.

Πολιτική ακύρωσης

Η Open Counselling σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω των περιγραφών των θεραπευτών που αναρτά στις σελίδες της, να έχετε όσο το δυνατόν πληρέστερη πληροφόρηση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, επιλέγοντας εσείς ποια είναι η καταλληλότερη για σας.

Διαφορές

Διαφορές που τυχόν προκύπτουν από την εφαρμογή των παρόντων όρων, θα επιλύονται κατ’ αρχήν φιλικά, εάν όμως τούτο δεν καταστεί εφικτό, διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και υπάγονται στη δικαιοδοσία των Δικαστηρίων Αθηνών.

Σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις διατάξεις των παρόντων Όρων Χρήσης κριθεί άκυρη, δεν θα επηρεάσει την ισχύ των άλλων διατάξεων που θα παραμείνουν σε ισχύ. Η Open Counselling μπορεί να μεταβιβάσει τα δικαιώματά της χωρίς τη συγκατάθεση τρίτων και διατηρεί το νόμιμο δικαίωμα της ελεύθερης δικαιοπρακτικής ελευθερίας με την επιφύλαξη της τήρησης των σχετικών διατάξεων κατά το χρόνο της μεταβίβασης. Τα μέρη συμφώνησαν σε όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιέχονται στην παρούσα συμφωνία. Το περιεχόμενο που παρέχεται μέσω της παρούσας ιστοσελίδας δεν μπορεί να θεωρηθεί ως συμβουλή, ενθάρρυνση, πρόταση, οδηγίες ή καθοδήγηση προς τους χρήστες να ενεργούν ή να παραλείπουν.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αποστέλλοντας email στο pasimaki@otenet.gr