Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Οι Θεραπευτές της Open Counseling

https://opencounselling.gr/wp-content/uploads/2021/12/floating_image_04.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://opencounselling.gr/wp-content/uploads/2024/04/giagkou-scaled.jpg
ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΓΙΑΚΟΥ

Η Γιάκου Εμμανουέλα έχει τελειώσει τις σπουδές στην νοσηλευτική. Έπειτα τελείωσε τις σπουδές της ψυχολογία και συνεχίζει την εκπαίδευση της, στην συνθετική ψυχοθεραπεία.

Ασχολείται ιδιαίτερα με το άγχος, κρίσεις πανικού-φοβίες, κατάθλιψη και τραύμα.

https://opencounselling.gr/wp-content/uploads/2024/03/FB_IMG_1710931701106.jpg
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΖΙΔΗΣ
Είμαι πτυχιούχος Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας από το Athens Synthesis Center (Συνθετική Προσέγγιση). Αγαπώ την Ψυχολογία από τα εφηβικά μου χρόνια. Από τότε είχα την ικανότητα να ακούω τον συνομιλητή μου, να προσπαθώ να μπω στον κόσμο του και να τον ηρεμώ. Διαβάζω επίσης βιβλία ψυχολογίας ανελλιπώς από τα 16 μου. Και πλέον όλα αυτά μπορώ να τα προσφέρω και να τα εξασκώ μέσα από το επάγγελμά μου. Εκτός από τους συνήθεις τομείς (Άγχος, κρίσεις πανικού, πένθος, σχέσεις κτλ), έχω εξειδικεύσεις και στα εξής: Βιβλιοθεραπεία : Έχω παρακολουθήσει Courses πάνω στην Βιβλιοθεραπεία. Έχω επίσης διαβάσει +1200 βιβλία. Προτείνω βιβλία (λογοτεχνικά και ψυχολογίας) που σχετίζονται με τα επιμέρους ζητήματα του κάθε πελάτη.
https://opencounselling.gr/wp-content/uploads/2024/03/20220527_131628.jpg
ΑΘΗΝΑ ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ
Ολοκληρωσα τις γνώσεις μου στο ΚΔΒΜ1  Athens Synthesis Center  στη συνθετική συμβουλευτική ψυχικής υγείας Ά κύκλου Certificate in Counseling Skills και ‘Β και ‘Γ κύκλου Diploma in Integrative  Counselling (Counseling & Psychotherapy in Scotland(COSCA) πιστοποιημενο απο το University of West Scotland.
Σήμερα εργάζομαι ως  σύμβουλος ψυχικής υγείας στο κέντρο της Αθήνας τα τελευταία 2 χρονια με συνεχόμενη εποπτεία και προσωπική θεραπεία. Το ενδιαφέρον μου για το τι είναι Ύπαρξη με ωθεί να συνεχίσω τις σπουδές μου στην ψυχοθεραπεία αποκτώντας παράλληλα εμπειρίες και γνώσεις μέσα από την προσωπική μου εξερεύνηση παρακολουθώντας ομιλιες, σεμινάρια, βιβλία ανταλλάσσοντας εμπειρίες με τους ανθρώπους και συναδέλφους. Ωστόσο και ενώ όλα τα παραπάνω είναι εργαλεία γνώσεις και εμπειρία και που μου δίνουν τίτλους, την ίδια στιγμή και επί της ουσίας πιστεύω πως η ύπαρξη δεν εχει να κανει με τίποτα από όλα αυτά.
https://opencounselling.gr/wp-content/uploads/2023/03/plevris-1.jpg
ΜΙΧΑΛΗΣ A. ΠΛΕΥΡΗΣ

Με σπουδές νομικής και ψυχολογίας, σύμβουλος ψυχικής υγείας, εκπ. ψυχοθεραπευτης, εκπαιδευτής ενσυνειδητότητας, συντονίζει σεμινάρια διαχείρισης στρες, διαλογισμού και αυτογνωσίας στην Ελλάδα και εξωτερικό

https://opencounselling.gr/wp-content/uploads/2023/10/Screenshot_20220502-004939.jpg
ΡΑΝΙΑ ΜΠΟΥΡΛΕΣΗ
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και εκπ. Ψυχοθεραπεύτρια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ανθρώπινη Ψυχική Ισορροπία.
Μότο μου ειναι “Στο Εδώ και στο Τώρα Όλα είναι Εντάξει!!! Ειμαι Ενηλικη και έχω τις Δυνάμεις τις Δυνατότητες και τις Λύσεις μέσα μου για να Ευτυχισω!! Μου μένει μόνο να το αναγνωρίσω!!”
https://opencounselling.gr/wp-content/uploads/2023/10/thumbnail_IMG_2900-1.jpg
ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Η Μαρία Αναγνώστου ειναι ψυχολόγος και εκπαιδεύομενη ψυχοθεραπεύτρια και εχει ασχοληθεί ιδαίτερα με την κατάθλιψη, και θέματα κλινικής και κοινωνικής ψυχολογίας, και ψυχολογίας της υγείας.

https://opencounselling.gr/wp-content/uploads/2023/10/Π.-Τσαούση.jpg
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΣΑΟΥΣΗ
Είμαι απόφοιτη Ψυχολογίας από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Τα τελευταία 8 έτη απασχολούμαι στην στελέχωση και την ανάπτυξη εργαζομένων. Παράλληλα, βρίσκομαι στο 4ο έτος του κύκλου Ψυχοθεραπείας στο Athens Synthesis Center και έχω ξεκινήσει την πρακτική μου άσκηση παρέχοντας συνεδρίες ως εκπαιδευόμενη ψυχοθεραπεύτρια. Μέσα στο θεραπευτικό ταξίδι, δίνω έμφαση στην ανακάλυψη των συνδέσεων μεταξύ συναισθημάτων, σκέψεων και σωματικών αισθήσεων, με σκοπό να ενισχύσουμε τη συνειδητή παρουσία μας στον κόσμο, τις ικανότητες μας στη διαχείριση του στρες και την ανάπτυξη υγιών σχέσεων.
https://opencounselling.gr/wp-content/uploads/2024/01/vasiou.jpg
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Κ. ΒΑΣΙΟΥ
Η ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Κ. ΒΑΣΙΟΥ είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Εκπαιδευομένη Ψυχοθεραπεύτρια, με συνθετική προσέγγιση. Την εκφράζουν ιδιαίτερα η Προσωποκεντρική, η Συναλλακτική Ανάλυση και η Ψυχοσύνθεση.Εργάζεται ατομικά και έχει προσφέρει εθελοντικά υπηρεσίες σε φορείς.
https://opencounselling.gr/wp-content/uploads/2024/02/Natasha-scaled.jpg
ΝΑΤΑΣΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Σύμβουλος ψυχικής υγείας σε πρακτική και παράλληλα εκπαιδευόμενη ψυχοθεραπεύτρια στην Συνθετική προσέγγιση. Με προηγούμενες σπουδές στην μουσική τεχνολογία ξεκίνησα στο θεραπευτικό μονοπάτι ως ηχοθεραπεύτρια. Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον μου για τον δρόμο της αυτογνωσίας με οδήγησε στο ξέφωτο της ψυχοθεραπευτικής διαδικασίας
https://opencounselling.gr/wp-content/uploads/2024/02/unnamed-scaled.jpg
ΣΤΕΛΙΝΑ ΧΗΡΑ
Η Στελίνα Χήρα έχει σπουδάσει Κοινωνική Λειτουργός στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και είναι ψυχοθεραπεύτρια σε εκπαίδευση. Με κατανόηση προς τον άνθρωπο και τα προβλήματά του έχει εργαστεί με ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και έχει ασχοληθεί με θέματα άγχους, κρίσεις πανικού, αυτογνωσίας και διαπροσωπικών σχέσεων.
https://opencounselling.gr/wp-content/uploads/2024/02/unnamed-1-scaled.jpg
ΒΙΛΛΥ ΠΑΥΛΙΔΗ

Η δική μου πορεία στη ψυχοθεραπεία ξεκίνησε ως θεραπευόμενη, αντιμετωπίζοντας τις δικές μου ανησυχίες, και συνέχισε ως εκπαιδευόμενη στη Ψυχική Υγεία.

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στη Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας στο Athens Synthesis Center και κατέχω τα διπλώματα COSCA, Counselling Skills, & Integrative Counselling. Συνεχίζω την εκπαίδευση μου σε μεταπτυχιακό επίπεδο στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία, με στόχο τη λήψη της πιστοποίησης του European Certificate of Psychotherapy από την  European Association for Psychotherapy – EAP.

Οι πρώτες μου σπουδές ήταν στο Deree College στο τμήμα «Διοίκηση Επιχειρήσεων», με ειδίκευση στο «Management & Επιχειρηματικότητα». Στον τομέα αυτό εργάστηκα για 10 χρόνια σε γνωστές εμπορικές εταιρείες.

https://opencounselling.gr/wp-content/uploads/2024/02/IMG_1500.jpg
ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΕΪΒΑΝΗΣ

O Σωτήρης Πεϊβάνης είναι ψυχολόγος, εκπ. συνθετικός ψυχοθεραπευτής.
Έχει συνεργαστεί με δομές και κέντρα ψυχοθεραπείας εργαζόμενος ατομικά αλλά και ως εμψυχωτής σε ομάδες.

Δίνει μεγάλη έμφαση στη σωματική έκφραση, το ασυνείδητο και τη θεραπευτική σχέση, καθώς πιστεύει ότι η σχέση αποτελεί βασικό πυλώνα της θεραπείας.

Εργάζεται με θέματα άγχους, θυμού, απώλειας, σχέσεων και προσωπικής ανάπτυξης.

https://opencounselling.gr/wp-content/uploads/2024/02/Messenger_creation_a97d14a7-b21c-456e-b1f7-6ce90a01a90b.jpeg
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΑΝΘΙΜΟΣ ΤΣΙΛΙΛΗΣ

Ονομάζομαι Ευάγγελος- Άνθιμος Τσιλιλης και έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας. Αυτή την στιγμή είμαι εκπαιδευμένος ψυχοθεραπευτής στο Athens Synthesis Center.
Το να ασχοληθώ επαγγελματικά με τη ψυχοθεραπεία ήταν μονόδρομος για εμένα με δεδομένο ότι πάντα μου κέντριζε το ενδιαφέρον οι συμπεριφορές και τα ενδόμυχα της ψυχής του ανθρώπου.
Όπως λέει και ο F. Nietzsche “Δεν υπάρχουν γεγονότα, μόνο ερμηνείες” τις οποίες είμαι έτοιμος να τις δώσω μέσα από το μαγικό ταξίδι της ψυχοθεραπείας!

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image